Online programi

 

Online treaning

Jeste li spremni transformirati svoje telo? Tražite li pravo rješenje za svoje fitness rezultate, bez trikova, u vašem domu, na poslu, letovanju, cardio treningu u prirodi. Savladajte sa nama pravilno izvodjenje pokreta gde god da se nalazite, transformišite svoje telo, poboljšajte svoje zdravlje i unesite dobre navike u svoj život.

Naš prilagođeni online programi dizajnirani su tako da vas podstaknu do uspeha. Pronadjite odgovarajući program za vas i uz nutri savete započnite promenu već danas.

 

Home Standard – Program prilagodjen kućnim uslovima rekreativnog nivoa. Ukoliko želite trening sa sopstvenom težinom, laganog inteziteta, aktivaciju i zatezanje mišića onda je ovaj trening za vas.

Home Equipment – Trening namenjen onima koji žele napredne performanse a nemaju vremena za odlazak u teretanu. Jednostavno niste osoba za teretanu, kod kuće imate opremu poput tegova, šipki, tubera, trx-a, ne brinite, sa vašom opremom napravićemo savršen program vežbanja.

Gym Training – Novi ste član teretane, idete već nekoliko meseci i nemate rezultata? Ovo je vaša šansa da aktivirate svaku mišićnu partiju na telu, ukoliko ste spremni da se ozbiljno posvetite svom telu ovo je savršena prilika za vas. Naučite tehniku pokreta svake vežbe, pravilno kontrahujte mišić, vežbajte kao profesionalac.

Cardio Training – Ljubitelj ste aerobnih sportova, volite trčanje, vožnju bicikla, plivanje, želite da pripremite svoje telo za skijašku sezonu ili za maraton? Naš program je prilagodjen vašim aerobnim sposobnostima (na osnovu vaših povratnih informacija) Cardio trening je savršen za skidanje masnih naslaga, potrošite od 300-1500 kalorija na jednom treningu. Sa cardio treningom poboljšaćete svoje zdravlje, ojačati srca, poboljšati protok kiseonika, smanjiti krvni pritisak i svakako osećaćete se mnogo bolje nakon svakog završenog treninga.

Body Part – Ukoliko želite da poboljšate odredjenu mišićnu partiju, poput gluteusa, nogu, ledja, neka mišićna partija vam zaostaje, ovo je prava prilika da poboljšate svoje telo. U dogovoru sa vama korigovaćemo vaše vežbe ili predložiti naše savete kako bi poboljšali napredak i ojačali slabije delove.

Nutrition Plans – Svakih od navedenih programa trebalo bi da prati odredjena ishrana, takodje ovaj plan je predvidjen i za one koji žele da promene svoje navike u ishrani. Ukoliko nemate vremena za fizičku aktivnost, treba vam promena, počnite od ishrane. Napravičemo individualnu ishranu namenjenu vama i vašim potrebama kao i  svakodnevnim aktivnostima.